Добредојдовте на КОРИСНИЧКАТА ПОДРШКА НА L-DECIBEL

Инструкции

Оваа алатка ќе Ви помогне да ги дефинирате неопходните информации за реализација на предлог техничко решение од страна на L-decibel

Препорачуваме во Вашето барање да ни испратите повеќе информации, односно да ги потполните сите полиња. Колку повеќе информации ни испратите во Вашето барање, попрецизно можеме да доставиме техничко решение, затоа ве молиме осигурајте се дека ќе ја пополните формата во целост и дека ќе ги вклучите димензиите на просторијата и саканиот изглед.

Исто така, вклучете ги сите релевантни цртежи, планови или фотографии од вашиот простор. Откако ќе го поднесете вашето барање, тоа ќе биде разгледано од нашиот технички тим. Ве информираме дека барањата ќе бидат изработувани по редослед на прием.

Инфо за просторБарање за Третман


Димензии на простор

Доколку поседувате проект или скица од просторот (во некој од следните формати SKP, CAD, DWG, PDF, ZIP фајлови ) ве молиме прикачете ги во формата прикажана подолу. Прикачените документи се во прилог да го забрзаат процесот на обработка и предлог техничко решение.

(Горен поглед, Страничен поглед, вклучувајќи ја големината и позицијата на вратите и прозорите)

* Може да се прикачат следните формати: RAR, ZIP итн.

(Позиција на звучниците, Позиција на слушање, Големина на екранот и позиција, мебел)

* Може да се прикачат следните формати: RAR, ZIP итн.


Градежни материјали

Опис материјали кои се употребени во просторот.

Слики од просторот

Ве молиме прикачете слики од просторот. Бидете сигурни да вклучите слики од секој ѕид и таван, за да го анализираме расположливиот простор.


Дизајнерски параметри

Проверете ја нашата палета на производи и предлог дизајни и споделете го вашиот омилен дизајн.

Ниво на интервенција(Задолжително)
Контакт инфо
Провери и Испрати

По испраќање, Вашето барање ќе биде разгледано од нашиот тим и согласно редоследот на прием ќе добиете повратна информација.